torsdag 15. april 2010

Its learning Brukerkonferanse 2010

Brukerkonferanse 2010 er over og presentasjonen fra min Naturfagstime med NDLA kan du finne her. Foredragets hovedpoeng er å merke alle digitale "læringsobjekter" som legges inn i Its med læreplanmål, for deretter å bruke undervisningsplanleggeren til å finne de læringsobjektene som hører til det fagstoffet man jobber med. Med plaleggeren kan man da lage systematiske planer som kobler det digitale innholdet med læreplanmålene og synligjøre dette på fagets forside i Its. Jeg skal utvide presentasjonen med noen flere sider for å få med foredragets siste del som ble vist "live" og ikke i presentasjonen.

Jeg fikk vist noen glimt fra naturfagssidene til NDLA, og håper at det ikke skal være noen tvil om at ingen andre fritt tilgjengelige digitale læremidler kan konkurrere med disse sidene når det gjelder kvalitet, omfang og mangfold.


Presentasjonen er forøvrig lagret i "skyene" med Microsofts Web Apps. Det blir spennende å se hvordan disse tjenestene vil bli når web apps integreres i Its Learning

1 kommentar:

  1. Så kjekt med blogg, Vegard. Veldig grei måte å finne tilbake til presentasjoner på. Vel blåst i Bergen! Spennende å følge deg.

    SvarSlett